top of page

Privatlivspolitik

Indsamling af Information

Vores website indsamler forskellige typer af personlige oplysninger fra vores brugere, såsom navn, e-mailadresse, IP-adresse og andre relevante data. Disse oplysninger indsamles enten direkte fra dig, når du interagerer med vores site, eller automatisk gennem vores overvågningsværktøjer.

 

Formål med Indsamlingen

Formålet med at indsamle personlige oplysninger er at levere og forbedre vores tjenester, give teknisk support, kommunikere med dig om service-relaterede emner og markedsføringsbudskaber, skabe statistik og overholde gældende lovgivning.

Opbevaring og Brug

Dine data opbevares sikkert på vores hostingplatform, som er beskyttet bag en firewall. Vi bruger dine personlige oplysninger til de formål, der er angivet ovenfor, og deler dem kun med tredjepartstjenester eller retshåndhævende myndigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kommunikation med brugere

Hvis du skrive til os via vores formular kan vi Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, tekstbeskeder eller post for at sende opdateringer om vores virksomhed, løse problemer, indhente betalinger, eller af andre nødvendige grunde. Du har mulighed for at fravælge disse meddelelser.

Cookies og Sporing

Vores website bruger cookies og andre sporingsteknologier til at indsamle information om din brug af sitet. Tredjepartstjenester, som vi anvender, kan have deres egne politikker vedrørende indsamling og opbevaring af oplysninger.

Tilbagetrækning af Samtykke

Du har ret til at trække dit samtykke til vores behandling af dine personlige oplysninger tilbage. Kontakt os på anita@unnerup.com eller send os et brev til: Anita Unnerup, Neptunvej 15, DK 7100 Vejle, hvis du ønsker at gøre dette.

Opdateringer af Privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik. Eventuelle ændringer træder i kraft straks ved offentliggørelse på vores website. Vi vil underrette dig om væsentlige ændringer.

Kontaktinformation

For at få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger vi har om dig, bedes du kontakte os på anita@procespartner.dk

bottom of page